I ftuar në ‘Zgjedhje 2021’ nga Alban Dudushi dhe Pranvera Borakaj, në Vizion Plus, kreu i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj i pyetur se nëse në Partinë Socialiste po diskutohet për pasardhësin e Ramës, u përgjigj se ndryshe nga partitë e tjera, që bëjnë plane për këtë çështje, do ti qëndrojë në krah kryeministrit.

 

“Është një familje që nuk vuan nga këto ankthe. Në qoftë se në Partinë Demokratike, teksa ne flasim këtu, Bujar Nishani me Genc Pollon janë mbledhur diku dhe po komplotojnë dtaën 26, si do heqin humbësin e radhës nga partia. Në qoftë se në partitë e tjera po bëhet plani për ditën pas, dita  e humbjes dhe si do pastrohet oborri i Shqupit, jo vetëm nga gropat që s’arrijnë të asfaltojnë dot. Por, në Partinë Socialiste, plani për datën 26 është si do kapim rekordin e vaksinimit dhe si do kapim rekordin e shtëpive të reja, ndërs ane jemi një shtëpi që nuk vuan nga këto ankthe dhe nuk ka këto dilema.”