Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Këshilli i Lartë i Prokurorisë i ka dërguar një leter referencë KED-së, për kolegun e tyre Tartar Baze, per të aplikuar në vendin vakant në Gjykatën Kushtetësuse. Anëtarët e KLP-së në letër referencën të firmosur thone se gjatë punës së tij në instutucionin e ri përgjatë viteve 2019-2021 ka pasur një performacë të shkëlqyer dhe disponon aftësi të mira profesionale, kjo për shkak edhe të punës së gjatë në sistemin e drejtësisë ku ka ushtruar funksionin e gjyqtarit dhe avokatit.

Në reference thuhet se njohurisë e tij mbi te drejtên përfshijne nje game se gjere si në rrafshin civil privat, ashtu edhe ne ate publik dhe penal, cka e privilegjon ate per trajtimin me seriozitet e profesionalizm të çështjeve të çdo lloji, ni raport me masen e gjerë se juristeve në vend. Më tej ne referencë anëtarët e KLP-së për kolegun e tyre thonë se janë të bindur se Bazaj është i afte te përmbushë me seriozitet dhe efektivitet detyrat kushtetuese te cilat ai aspiron.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë