Lideri i opozitës Lulzim Basha thotë se në tetë vitet e qeverisë së Ramës, Shqipëria ka mbetur në vendnumëro.

Basha ka postuar në rrjetet sociale një video, ku thotë se në 25 prill vendi do të vihet sërish në lëvizje dhe Shqipëria do të fitojë.

“8 vjet që vendi ka ngecur keq në baltë. 8 vite në vendnumëro për shkak të Ramës. Më 25 Prill vendi do të vihet sërish në lëvizje.

Më 25 Prill do të fitojë Shqipëria”, thuhet në videon e publikuar nga Basha.