Kodi i ri zgjedhor parashikon ndalimin e mbajtjes së takimeve elektorale në institucionet shtetërore siç janë shkollat përshembull.

Pavarësisht ksaj, kandidati i dytë në listën e PS-së në Gjirokastër, Laert Duraj takim elektoral ne ambiente e jashtme të shkollës se Bashkuar ne fshatin Krahës, bashkia Memaliaj.

Sic shihet dhe nga pamjet e videos të mëposhtme, Duraj bashkëbisedon me mbështetësit e tij nga fshati Krahës brenda oborrit të shkollës së Bashkuar.

(E.H/Faxweb.al)

 Loading …

/faxweb