Në një sërë zonash të vendit kanë nisur reshjet e dëborës.

Pamjet që shihni vijnë nga Qafë Plloçi në Pogradec, ku bien reshje intensive dëbore.

Duke nisur nga dita e sotme dhe ditët në vazhdim, vendi ynë përfshihet nga një mot i ftohtë shoqëruar me reshje dëbore.