Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, ka denoncuar atë që e quan, një aferë korruptive, me landfillin dhe inceneratorin e Tiranës.

Kryemadhi e shpjegoi me video dhe dokumenta, se sa e shpejtë ka qenë procedura e koncesionit dhe shkeljet ligjore.

Ndiqni më poshtë me video faktet e renditura nga Kryemadhi!

VIDEO: