Propaganda dhe fasada janë armët kryesore të kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj. Duke mos lejuar asnjë media që ta ndjekë, por duke i përgatitur të gjitha vetë, realiteti që ai ofron është i gënjeshtërt.

Kështu ka ndodhur edhe këtë herë, kur shiu u ka hequr ‘bojën’, investimeve të bëra nga bashkia dhe inauguruar nga Erion Veliajt.

Rruga e Zall Bastarit e inauguruar vetëm pak kohë më parë nga Erion Veliaj është shembur nga reshjet e shiut.

Ashtu si dhe herët e tjera që Veliajt tregon vetëm fasadat e lyera me bojë dhe fsheh realitetin edhe këtë herë realiteti na tregon se për kryebashkiakun e Tiranës, gjithçka është veç fasadë.

Zall Bastar