Reshjet e oreve te fundit kane sjelle shqetesim per banoret e qarkut Fier ,ne uje drita ,toka te permbytura ,deme materiale e sera.

Nënstacioni i Poçemit eshte ndalur qe nga ora 1:30 e nates pasi ështe rritur niveli ujit.

Raportohet se kanë mbetur pa energji elektrike rreth 3700 abonente në zomat: Hekal , Fratar, Selite, Kute.

Ne Samatice te Beratit Vjosa ka marre para hektar me sera .

Ne Ferras dalja e lumit Vjose ka hyre ne oborret e disa banesave prane .

Momentalisht prurjet janë me intensitet të lartë dhe nuk dihet si do vijojë situata gjatë ditës.

(E.D/faxweb.al)

/faxweb