Përmbytjet në Shkodër kanë shkaktuar dhe vështirësi në qarkullimin e qytetarëve si dhe të mjeteve. Në videon e siguruar nga ‘Syri.net’ shihet që në ujë kanë mbetur të bllokuara kamionët e ushtrisë.

Mjetet e ushtrisë kanë ngecur në fshatin Goricë, të njësisë administrative, Ana e Malit.