Shirat e dendur gjatë natës dhe në mëngjes kanë bërë që Vlora në disa zona të saj të jetë nën ujë.

Shiu me intesitet që vijon të bjerë prej orësh ka shkaktuar probleme si zakonisht në disa rrugë dhe lagjje.

Zona e Skelës, lagjja ” Pavarësia”, “Kushtrimi”, “28 nëntori” etj kanë probleme të konsiderueshme sidomos në levizjen e kembesoreve dhe të automjeteve.