Mediat italiane shkruajnë se një provë e re është gjetur në njërën prej valixheve ku u gjetën të vrarë e copëtuar çifti Shpëtim dhe Teuta Pasho në Itali.

Në dorezën e njërës  perj valixheve janë gjetur gjurmë ADN-je të një burri. Nga ana tjetër dyshohet se Policia ka gjetur edhe gjurmë ADN-je të përzier, por me shumicë femërore.

Për vrasjen janë të dyshuar Elona Kaleshi, e cila ishte e dashura e djalit të çiftit, Taulant Pashos dhe vëllai i saj Elona Kaleshi.

Deri më tani nga kjo ADN e përftuar nuk është identifikuar ndonjë person, teksa hetimet vijojnë.