Home SHQIPERIA Zgjatja e Vetingut, mbërrin në Venecia kërkesa e Kuvendit të Shqipërisë

Zgjatja e Vetingut, mbërrin në Venecia kërkesa e Kuvendit të Shqipërisë

0
Zgjatja e Vetingut, mbërrin në Venecia kërkesa e Kuvendit të Shqipërisë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Komisioni i Venecias protokollon kërkesën e Kuvendit të Shqipërisë për zgjatjen e Vetingut.

Mazhoranca kërkon zgjatjen e Vetingut deri në dhjetor të 31 dhjetor 2024.

Në favor të shtyrjes së mandatit të institucioneve të rivlerësimit është shprehur publikisht si ambasadorja amerikane ashtu dhe ai i Delegacionit të Bashkimit europian e po ashtu dhe Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, ekspertët e të cilit mbikqyrin nga afër të gjithë procesin.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë