Komisioni i Ekonomisë po shqyrton kandidaturën për kryetar të Autoritetit të Konkurrencës.
Denar Bina është i propozuar nga mazhoranca në krye të komisionit të konkurrencës, duke shkaktuar debate mes maxhorancë dhe opozitës. Megjithatë emri i tij ka kaluar për diskutime në Komisionin e Ekonomisë dhe me shumicë votash emri i Bibës i është dërguar Kuvendit.
Rushaj: Denar Bina ka ushtruar ndikim tek një gjyqtar i Strasburgut. Ka uzurpuar një vend që i takon opozitës

/faxweb

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png