Ndërsa data e zgjedhjeve afrohet, partitë politike ende nuk i kanë publikuar të gjithë emrat e listave me kandidatët për deputetë. Ndërkohë mësohet se tre kandidatët për deputetë të Partisë Socialiste në qarkun e Kukësit do të jenë: Gerta Duraku, Petrit Malaj dhe Adem Lala.

 

vijon…

(R.g/Faxweb.al)

/faxweb