Home SHQIPERIA Zgjedhjet e pjesshme lokale/ Komisioni Rregullator i KQZ-së: Fushata nis me 19 shkurt

Zgjedhjet e pjesshme lokale/ Komisioni Rregullator i KQZ-së: Fushata nis me 19 shkurt

0
Zgjedhjet e pjesshme lokale/ Komisioni Rregullator i KQZ-së: Fushata nis me 19 shkurt

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Komisioni Rregullator i KQZ ka miratuar afatet për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, duke vendosur se fushata fillon në datën 19 shkurt.

 

Partitë duhet të regjistrohen deri në datën 31 janar dhe kandidatët për 6 bashkitë, ku do të mbahen zgjedhjet, duhet të regjistrohen deri në datën 9 shkurt.

 

Anëtarët e këtij komisioni pohuan se nuk kushtet që po mbahen këto zgjedhje, nuk ka kohë të mjaftueshme që kandidatët të prezantojnë programet e tyre jo më shumë se në një afat prej 2 javësh.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë