Gjykata e Posaçme ka dënuar me 5 vite burg gjithsej 6 inspektorët e ikmt të kamzës, pasi u arrestuan për korrupsion.

 

Sipas akuzës, të pandehurit kanë marrë ryshfet për të lejuar ndërtime të paligjshme.

 

Dritan Nikolli u dënua me 1 vit burg, Ermal Baci me dy vite, ndërsa vartësit e tyre nga 4 deri në 8 muaj burg.

 

Ata merrnin para nga qytetarët nga 1 deri në 3 mijë euro dhe nuk raportonin ndërtimet pa leje.

 

Operacioni u krye në janar të këtij viti nga policia e Tiranës dhe Prokuroria, pasi kishin vëzhguar prej kohësh zyrtarët e përfshirë në korrupsion.