Sot në Elbasan janë regjistruar 14 raste të reja me Covid-19.

Sipas ABC News, nga 14 rastet e shënuara, 4 janë mësues, një në bashkinë Cërrik, dy në shkollën e mesme pedagogjike “Luigj Gurakuqi” dhe tjera në shkollën “Naim Frashëri”.

Mësuesit që rezultuan pozitivë janë karantinuar, ndërsa pritet që t’u bëhet tamponi personave të kontaktit për të zbuluar nëse janë infektuar.