Home QARKU BERAT BERAT 1640 demokratë në Berat votojnë sot për kryetarin e ri të PD

1640 demokratë në Berat votojnë sot për kryetarin e ri të PD

0
1640 demokratë në Berat votojnë sot për kryetarin e ri të PD

Ka nisur procesi i votimit edhe në Berat, ku do të votohet për katër kandidatët për kryetar partie të PD-së.

Në garë janë kandidatët Fatbardh Kadilli, Edith Harxhi, Agroh Shehaj dhe Lulzim Basha.

Në të gjithë qytetin e Beratit do të votojnë 1640 votues me të drejtë vote.

Procesi i votimit ka nisur që prej orës 08:00 të mëngjesit të sotëm dhe nuk është raportuar asnjë problem deri më tani.