Ndalohen nga policia kufitare në Kapshticë 18 emigrantë që vinin nga vendet e Lindjes.

 

Emigrantet, të kombësisë siriane, marokene dhe palestinezë jane ndaluar në Kapshticë, në vendin e quajtur “Lugina e Refugjateve”.

 

Emigrantet pas marrjes se deklarimeve ne Drejtorine e Kufirit, jane nisur ne qendren e azilkerkuesve ne Babrru.