80 kg drogë janë sekuestruar në Malësinë e Madhe gjatë nje operacioni të policisë së shtetit pas informacionit se në zonën e Tamarës zhvillohej aktivitet kriminal i trafikut të drogës.

Gjashtë persona janë arrestuar pasi tentuan të trafikonin lëndën narkotike drejt Malit të Zi.
Policia zbuloi levizjen e tyre ne nje zone afer Tamares me nje ngarkese te dyshimte dhe i ndoqi ata deri ne arrestim.

Vijojne hetimet per te zbardhur me shume detaje ne lidhje me kete grup.

 

Shtetasit e arrestuar:

 

Kristian Bulaj

Ndue Milaj

Gjeto Pepaj

Pllumb Murcaj

Lavdrim Nikaj

Lazer Murcaj