“Folëm për cështje të rëndësishme që shqipëria po përballet sioc është demokracie me gjithë3 stryukturat e veta, zgjedhjet, krimi i orghanuizuar, po ashtu edhe cështje të rëndësishme sic është ajo

Vbendosmëria për të cuar përpara këto sfida , nuk mund të rrija pa diskutuar marrëdhënein e vecantë që SHBA ka me pD me kënaqësi vura re mbështtej en e psoacme që kanë amerika me PD, mora mbështeten e zonjës dhe DAHS për mbështetjen e fortë për opozitë të fortë pro amerika dhe t5ë qëndrueshme. Këto janë cështje të rëndësishme që prokupoojnë PD.

Sfidat që diskutuam prekin gjithë shqipërinë ky është prokupimi kryesor i PD.
Keni biseduar për Berishën? “Këto janë takime diplomatike ne jemi të vendosur për luftën kundër korrupsionit janë cështje që diskutuam për gjithë shqipërinë” Alibeaj.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re