Ditët e fundit në rrjetet sociale po qarkullon një dokument ku thuhet se shkollat do të mbyllen me datë 2 nëntor, per shkak te Koronavirusit.

Dokument i rremë

loading...

Ministria e Arsimit ka reaguar së fundmi duke konfirmuar se nuk ekziston një vendim i tillë dhe se bëhet fjalë për një manipulim të rëndomtë në rrjete sociale. Deri më tani, mësimi do te vijoje normalisht.

 

loading...