Këngëtari Sidrit Bejleri ka prezantuar këngën e videoklipin e tij më të ri me këngën e “A do më doje”, një baladë ritmike që i kushtohet dashurisë.

Me muzikë të kompozuar nga Irkenc Hyka dhe tekst të shkruar nga vetë Bejleri, gjithçka është në harmoninë e duhur. Ndryshe nga disa prej baladave me temp më të shtruar e të qetë, “A do më doje” është një këngë që të bën të kërcesh dhe me siguri do të jetë një ndër hitet e verës, atje ku ka shqiptarë që pëlqejnë muzikën e vërtetë.

Ndiqeni këtu videoklipin e këngës