Rama: Një gjë dua të them, që sa herë që më pyesni për ambasadoren amerikane nuk do u jap përgjigje, pasi keni spekuluar dhe abuzuar në mënyrë më skandaloze, duke krijuar një ngjarje që nuk ekzistion.

Se përgjigja ime është shumë e thjeshtë dhe e qartë, nuk keni pse më vini para ambasadoren amerikane, se unë i di detyrat që kam para njerëzve. Mos ma përdorni ambasadoren si karrem që ju të bëni telenovela, jeni duke e mbushur publikun me gjëra pa lidhje fare. Ndaj do zgjedh mos të komentoj fare

/faxweb