Sekreti është që të përdorni vaj kokosi dhe shafranin e Indisë.

Miksojini të dy përbërësit derisa të krijohet një pastë, të cilën duhet ta mbani në dhëmbë për rreth pesë minuta dhe më pas shpëlajeni gojën me ujë të bollshëm.

Rezultati është mjaft i mahnitshëm, dhëmbët do të bëhen të bardhë dhe me shkëlqim.

/shkollaeshendetit.com