A jep vaksina probleme te gratë shtatzënë dhe riprodhimi? Përgjigjet eksperti

tyy.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Mjeku Ilir Alimehmeti mohon që vaksinimi kundër Covid shfaq probleme të gratë shtatzënë.

I ftuar në emisionin “Quo Vadis”, ai pranoi se vaksinimi ka shkaktuar çregullime te disa vajza në ciklin menstrual, por fertilitetin nuk e ka prekur.

“A ndikon të riprodhimi? Jo. 4 miliardë njerëz e sipër tashmë janë vaksinuar këto muaj. Nëse do kishte pasur një problem me riprodhimin, do dilte. Ka pasur probleme me ciklin menstrual te vajzat që janë vaksinuar, por fertilitetin nuk e ka prekur. Kush kanë qenë çifte që kanë planifikuar shtatëzani, nuk ka raportime që kemi diçka jashtë normales.”

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë