Pandemia e koronavirusit është larg përfundimit, paralajmëroi Bill Gates, duke thënë se mund të ketë ende një variant që është “madje më i transmetueshëm dhe akoma më vdekjeprurës”. “Ne nuk e kemi parë as më të keqen,” tha ai në një intervistë. Ndërsa nuk dëshiron të jetë një “zë dënimi dhe zymtësie”, rreziku i shfaqjes […]