Në një artikull të publikuar nga “Bussiness Insider”, përdorimi i fjalëve të ndyra, të qëndruarit zgjuar deri vonë dhe të preferuarit e rrëmujës ndaj rregullsisë, interpretohen shkencërisht si shenja inteligjence.

Një krahasim i të dhënave të njerëzve që i kishin këto zakone me ata që nuk i kishin, ka rezultuar se këta të fundit, kanë treguar një nivel inteligjence më të ulët.

Një gjë e tillë është provuar nga tre studime të ndryshme. Pra me një ndryshim të vogël këndvështrimi dhe me disa prova të reja shkencore, këto zakone mund të marrin një kuptim tjetër./

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re