Kryeministri i ri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç, u shfaq duke falur namazin e Fiter Bajramit në xhaminë qendrore të Ulqinit. Ai, si politikan, ka bërë historinë në vendin e tij duke u zgjedhur i pari shqiptar në krye te qeverisë malazeze, kjo pasi dhe diktoi një ndryshim pushteti. Shfaqja e tij edhe besimtar […]