Aeroporti Ndërkombëtar i Lisbonës është aeroporti më i keq në botë, sipas kritereve të portalit AirHelp dhe është interesant se tetë nga dhjetë më të këqijtë ndodhen në Evropë. Për të bërë këtë renditje, AirHelp përdori kriteret e saktësisë së aeroportit, cilësisë së shërbimit dhe ofertës në dyqanet e atyshme, ku ai i Lisbonës doli […]