“Agron Shehaj e meritonte të ishte në Kryesi”, Berisha e thotë troç: Ai mori 20% të votave dhe duhet të ishte aty!

Screenshot_7-5.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Sali Berisha gjatë foltores në Korçë:

“Duhet të bashkohemi. Po ju them hapur cdo njeri që largohet nga partia na pakëson. Kryetari duhet të jetë shumë tolerant, cdo njeri që nuk shkon përshtat do të gjendet mënyrë të largohet. ja unë e them këtu që Agron Shehaj e meritonte të ishte në Kryesi sepse e votuan 20% të demokratëve që ta shikonin aty. Po ta shikosh historikun, ai që konkurruar për kryetar nuk ka dalë jashtë kryesie, ka mbetur anëtar kryesie kryesore. Sali berisha ka fituar me 75% kryetar edhe në 1991, ata që rivalizonin mbeteshin në kryesi.

Cdo njeri që kundërshtoi humbi vendin e tij, përse sepse të kundërshtoi ty? Kështu ne shkojmë duke krastit veten, kjo duhet të marrë fund. Statuti nuk e lejon këtë dhe është shumë i drejtë në këtë pikë, pra cdo masë disiplinore merret me 2/3 të Këshillit Kombëtar, kurse ky merr vetëm vendimet, ne do të bashkohemi”, tha Berisha.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë