Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Pas shumë vitesh konflikti me grupin kryengritës të Boko Haramit, si ia del të ecë përpara një vend si Nigeria?
Mariama Diallo tregon në një dokumentar të saporealizuar nga “Zëri i Amerikës” në bashkëpunim me Creative Associates International se si nisi konflikti dhe cilat janë pasojat e tij në jetën e nigerianëve. Pas dështimit të qeverisë nigeriane, banorët janë bashkuar për të mbrojtur veten. Një histori e veçantë është ajo e Aishës, një grua që lufton kundër Boko Haramit dhe që është cilësuar nga bashkëfshatarët si “Mbretëresha e luftës”.s.n.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re