Një grup grash nga Groenlanda po kërkojnë kompensim nga Danimarka për pjesëmarrjen e tyre të pavullnetshme në një fushatë të kontrollit të lindjes të nisur në vitet 1960, tha avokati i grupit. Pasi u njoftua se Danimarka dhe Grenlanda, një ish-koloni daneze dhe tani një territor autonom vetëqeverisës nën sovranitetin e atij vendi, kishin hapur […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re