Dy makina dhe një kamion janë përplasur me njëra tjetrën në vendin e njohur si “Mbrostar Ura” në Fier. Ka qënë një makinë tip “Fiat”, një “Benz” dhe një kamion që janë përplasur vetëm pak minuta më parë. Nga perplasja janë dëmtuar tre persona të cilët po marrin ndihmën në spitalin e Fierit. Sakaq dëmet …

/faxweb