Skip to content

Aksidenti i frikshëm: a thua nga celulari?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Çdo ditë në internet vërshojnë imazhe dhe video me aksidente të të gjitha llojeve. Por ajo që u regjistrua në autostradën I 35 në Minesota, SHBA, ishte vërtet për t’u diskutuar. Siç shihet nga një kamerë e vëzhgimit të trafikut në autostradë, një Chevrolet Silverado i cili sapo ishte goditur nga një dre, ishte aktivizuar […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë