Një aksident ka ndodhur ditën e sotme në Fier. Ngjarja ka ndodhur në aksin Fier-Kraps, ku një taksi është përplasur me një mjet tjetër.

Për pasojë kanë mbetur të plagosur 4 persona, të cilët janë identifikuar si Gazmend Demiraj 48 vjeç, Floresha Demiraj, 41 vjeç, Aneltizio Qalliu 20 vjeç dhe Remzino Qalliu 16 vjec.

Përplasja ka qenë e fortë, pasi njëri nga mjetet ka përfunduar në kanal. Shkak i aksidentit mendohet të jetë bërë lagështia në rrugë.