Rama në Komisionin Hetimor për inceneratorët:
Tabaku: A keni dëgjuar akuzat për inceneratorët dhe a keni angazhuar dikë për të inspektuart punimet?

Rama: Ka një shprehje thonë: Mishi është i dobët që do të thotë që njeriu bie në sprova, dhe sprova e pushtetit është shumë e fortë pasi ka shumë tundime që do të thotë se unë si kryeministër bëj është që i referohem asaj që bëhet në dritën e diellit, për këtë arsye e dua reforemën në drejtësi. Unë nuk i ndaj njerëzit në të majtë dhe të djathtë kur përballen nga akuza nga Prokuroria. I kam dëgjuar akuzat e tuaja, kam dëgjuar 430 milionë euro dhe jam alarmuar. Akuzat tuaja kam dëgjuar jam alarmuar, kam vënë alarmin nuk ekzistojnë. Kur kam shkuar me vrap aty plehrat mblidhen trajtohen. Unë me ministrin e mjedisin kam punuar shumë mirë , kurrë skam folur për skuta, nëse dyshohet se janë të vërteta atë e cakton tjetër kush. Akuza që bëni ju për grup të strukturuar kriminal, ju i kishin këtu ministrat, edhe 100 herë të ktheheshim pas 100 herë do ta kishim bërë punë, këtë gjë do ta bëja sepse gjithë qytetaet po marrin frymë.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb