Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi të shtyjë për nesër seancën e procedimit disiplinor ndaj anëtarit të pezulluar të KPA-së, Luan Daci.

Dacit i kërkoi kolegëve të tij te KPA 2-3 kohë për t’u përgatitur për qëndrimin e tij. Kërkesa e zotit Daçi u pranua nga Kolegji, i cili pas diskutimit të kërkesës së Dacit, vendosi të marrë kohë 15 minuta për të marrë një vendim mbi kërkesën e Dacit i vënën nën hetim për masë administrative.

Daci është shpallur fajtor për akuzën e “falsifikimit të dokumenteve” nga Shkalla e Parë dhe Apeli i Gjykatës së Posaçme, vendim që u la i pandryshuar edhe nga Gjykata e Lartë. Procedimi ndaj Dacit nisi pas kërkesës së ONM-së për shkarkimin e tij nga detyra.

/faxweb