Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkruar një opinion për mediam e madhe gjermane “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, ku u drejtohet ambasadorit Richard Grenell dhe presidentit të SHBA’së, Donald Trump me mesazhin se një marrëveshje e arritur me presion dhe kërcënime nuk vlen për asgjë.

“Marrëveshjet  që për bazë e kanë presionin dhe kërcënimet nuk vlejnë as sa letrat në të cilat i vëmë nënshkrimet tona”, citohet të ketë shkruar kryeministri kosovar Kurti, ka njoftuar në një postim gazetari i FAZ, Michel Martens.