Ka filluar protesta e Aleancës për Mbrojtjen e Butrintit para Parlamentit.

 

Policia ka tentuar të largojë protestuesit dhe nuk i ka lejuar të shpërndajnë fletëpalosje, me pretendimin se kanë bllokuar rrugën, ndërsa ata kanë kundërshtuar.

 

Ata po vijojnë të protestojnë me pankarta, teksa në Parlament ka filluar seanca plenare. Kujtojmë se në seancën e sotme do të diskutohet sot për dekretin e presidentit Ilir Meta, për Butrintin.