Vizion Plus mëson se Bujar Vreto është kandidati që do të garojë për bashkinë Librazhd për Kastriot Gurra, kryetari aktual bashki dhe Shefki Çotës i dal nga votimet primare.

 

Bujar Vreto është i njohur në bashkinë e Librazhdit sepse ka mbajtur fuksionin e kryetarit të Partisë Demokratike.Vreto nuk iu bashkuar foltores, duke i qëndruar besnik grupit Alibeaj.

 

Edhe pse në disa bashki patën një konsues për një kandidat të vetëm, e kundërt ndodh në bashkinë e Librazhdit, ku përballë socialistëve  do të jenë dy kandidatët e të djathtës që do të garojnë në zgjedhjet lokale pikerisht Bujar Vreto dhe Shefki Çota.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png