Skip to content

Ambasadori rus në Beograd: Serbia, me ne!

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Duke reaguar ndaj tekstit të nënshkruar nga ambasadorët e Britanisë së Madhe, Kanadasë, Norvegjisë dhe Polonisë, ai u tha atyre se para se të flasin për krizën ukrainase, duhet të merren me shkeljen e ligjit ndërkombëtar nga vendet e tyre. Ambasadori rus në Serbi. Aleksandar Boçan Kharçenko tha se nuk ka vend për varësi dhe […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë