Nëpërmjet një postimi në “Twitter” ambasadorja e SHBA, Yuri Kim njoftonte ka zhvilluar një bisedë telefonike me kreun e SPAK Arben Krajnë ku e ka inkurajuar për hetimet, arrestimet dhe dënimet e fundit që janë bërë nga SPAK. Kim shprehet se Reforma në Drejtësi nuk do të jetë e lehtë dhe e përsosur por tashmë po shohin rezultate. Më tej Ambasadorja thotë të se do vazhdojnë përpara së bashku hap pas hapi.

I met @KrajaArben1 1 yr ago (photo below). I called him today to express thanks & encouragement for SPAK’s recent investigations, arrests & convictions. Justice Reform will not be easy, quick or perfect, but we see results now. Let’s keep moving forward together – step by step. pic.twitter.com/lDSd3wU5wS

— Ambassador Yuri Kim (@USAmbAlbania) February 12, 2021

/faxweb