Qëndrimet e deputetëve të “pavarur” që morën mandatet e opozitës reale kanë sjellë reagime të shumta.

Brisida Shehaj, ish-drejtoresha e Tatimeve, ka komentuar sot deklaratat e deputetit Ralf Gjoni lidhur me debatin për listat e hapura.

“Ky me lista të hapura dhe të mbyllura vetëm votën e tij merr, rrezik dhe atë mund ta hedh për Rudinën, me bojë dhe pa bojë fare biles”,- shkruan në një postim në Facebook, Shehaj.