Gjykata e Apelit la ne fuqi  denimin me një vit e katër muaj burg per ish drejtorin e radio televizinit publik Thoma Gellci.

 

Por ky i fundit e shleu dënimin per shperdorim detyre me afatin e qëndrimit të tij në paraburgim.

 

Te njejtin denim te shkalles se pare Apeli konfirmoi edhe për tre ish anëtarët e komisionit të vlerësimit të ofertave, Julian Tapia, Ervin Muraj dhe Alban Malaveci.

 

Ata u dënuan për shkelje të barazisë në tendera me nga një vit heqje lirie.