Skip to content

Areoporti i ri i Stambollit, në majë të Europës

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Aeroporti i ri i Stambollit është renditur i pari mes aeroporteve evropiane me rreth 5.9 milionë pasagjerë në muajin qershor. Aeroporti i Stambollit nisi zyrtarisht fluturimet në tetor të vitit 2018 dhe është një nga aeroportet më të mëdhenj dhe më të rëndësishëm në botë. Këshilli Ndërkombëtar i Aeroporteve në Evropë (ACI Europe) publikoi raportin […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë