Arethusa është krociera e parë e mbërritur për këtë vit në Sarandë.

Krociera me flamur maltez solli 49 turistë ditor amerikanë dhe ngriti siparin e një sezoni turistik që sytë i ka nga deti.

Ky vit ka pritshmëri të larta për t’u shkelur nga anijet, krocierat dhe jahtet me turist të huaj.

Gjatë vitit 2022 përmes Portit të Sarandës kaluan 336154 pasagjerë mes të cilëve 161862 turist të huaj./

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re