Skip to content

Armatosja amerikane 2.8 miliardë dollarëshe e rajonit: ç’përfiton Shqipëria?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Shtetet e Bashkuara po kryejnë 2.8 miliardë dollarë transferime armësh nga SHBA në Evropën Lindore, duke përfshirë 2.2 miliardë dollarë autorizime të reja të shitjes së armëve të SHBA për 19 aleatë dhe partnerë që përballen me kërcënimet ruse, si dhe armë me vlerë 675 milionë dollarë nga furnizimet amerikane veçanërisht për Ukrainën. Ndër vendet […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë