Pasi ka performuar për 12 javë me rradhë ne edicionin e 8-të të Gjeniu i Vogël në Vizion Plus, më e vogla e këtij edicioni, 9 vjeçarja Armina Kajnozi i ka surprizuar të gjithë mbrëmjen e djeshmë.

Përmes një lidhjeje skype nga SHBA  ka dhënë lajmin e largimit nga gara.

 

Shkak për këtë është bërë largimi i familjes drejt SHBA-ve.

 

Kujtojmë se Armina ka qënë ndër konkurrentet më të spikatura të këtij edicioni, duke sjellë në skenë performance të arrira.

 

Pavarësisht moshës së saj në çdo dalje sillej si një artiste e vërtetë, duke marrë gjithnjë vlerësimet maksimale të jurisë dhe komentet pa fund të publikut në mediat sociale.