Presidenti Ilir Meta deklaroi nga Vlora ka reaguar në lidhje me arrestimin e gjyqtares së Krujës, Enkeleida Hoxha nga SPAK.

Ai theksoi se me rendësi për çdo njeri që shkel ligjin dhe që abuzon me detyrën, është që të ndëshkohet.

“Për mua është me rëndësi që çdo njeri që shkel ligjin dhe që abuzon me detyrën, të ndëshkohet.

Nuk ka nevojë për komente, pasi duhen prova dhe fakte madje dhe për gjyqtarë dhe prokurorë të nivelit të lartë,” tha Meta shkurtimisht.